Ordförande
Nuvarande, Vd på Rent a Doctor and Nurse in Scandinavia AB

eva_domanders_2016_web.jpg

Innehaft ledande befattningar på vårdbemanningsföretag såsom Vd och affärsomrädeschef i både Sverige och Norge. Arbetat inom bemanningsbranschen sedan 1996, som konsultchef, personalansvarig och konsult.
Nyligen varit mentor på SSE executive program, legitimerad sjuksköterska samt studerat företagsekonomi och management.

Invald i styrelsen 2013. Ingår i Bemanningsföretagens förhandlingsdelegation för kollektivavtalen.
Är ledamot i auktorisationsnämnden. Invald som ledamot i Svenskt Näringslivs styrelse 2016 samt invald i Svenskt Näringslivs verksamhetsstyrelse sedan 2017.

Om styrelseuppdraget
Vi lever i en alltmer globaliserad, digitaliserad värld med ökad konkurrenskraft, där våra medlemmar för många företag är en förutsättning för att skapa effektiva och konkurrenskraftiga verksamheter och jag vill gärna fortsätta verka för att stärka det uppdraget då vi finns över hela arbetsmarknaden och bidrar med att ge människor jobb och utveckling. Vi tar ansvar och skapar möjligheter för människor att hitta sin plats eller är en språngbräda till en ny karriär. Det gör oss bemanningsföretag till attraktiva arbetsgivare som skapar en hållbar arbetsmarknad, i den miljön vill jag verka och öka kunskapen om det värde vi tillför.

Om mig
Tycker om att delta i samhällsdebatten .Lever ett aktivt liv och är särskilt förtjust i utomhusaktiviteter som golf och skidåkning.