Välkommen på ett tjänstehandelsmöte med en delegation från Kina

Den 25 november kl. 11.00 kommer en delegation från Kina för att presentera en stor tjänstehandelsmässa som äger rum den 28 maj 2014 i Beijing.

De vill gärna träffa svenska företag inom en rad olika tjänstesektorer (business services, communication services, construction and related engineering services, distribution services, educational services, environmental services, financial services, health and social services, tourism and travel related services, recreational, cultural and sports services, transport services and other services) för att tala mer om mässan.

Mötet den 25 november är ett tillfälle för en första chans att få kontakt med handläggare från det kinesiska handelsministeriet, eller följa upp tidigare kontakter. I delegationen finns även representanter från en organisation för transport och logistik samt en tjänstehandelsorganisation, som båda lyder under handelsministeriet. Dessutom ett par företag inom logistik och express.

Syftet med besöket är att presentera tjänstehandelsmässan samt att knyta kontakter med intresserade svenska företag. Mässan är ett samarrangemang mellan kinesiska handelsministeriet, Beijing, WTO, UNCTAD och OECD och den enda i sitt slag i världen att omfatta alla tjänster.

Vi inleder mötet med en presentation av mässan samt en presentation av närvarande företag och organisationer. Därefter följer en buffélunch där vi får tillfälle att tala med de kinesiska delegaterna

För mer information går det bra att kontakta Cemille Üstün cemille.ustun@almega.se.

Anmälan

Anmäl er gärna via e-post till Rosie Richards, Rosie.richards@almega.se, senast den 20 november. Meddela också eventuella matallergier i din anmälan.