Bemanningsföretagens Kritikerpris 2013

Nu är det dags att nominera till Bemanningsföretagens Kritikerpris 2013. Priset kommer att delas ut på Bemanningsgalan den 21 maj 2013.

Bemanningsföretagens Kritikerpris 2013
 

För två år sedan instiftades Bemanningsföretagen kritikerpris. Syftet med priset är att uppmärksamma de av våra kritiker som genom en konstruktiv dialog bidrar till att föra diskussionen om bemanningsbranschens verksamhet framåt.

Här kan du nominera den eller de personer du tycker förtjänar att utses till pristagare. Senast den 8 april vill vi ha din nominering.

Bemanningsföretagens Kritikerpris delas ut vid Bemanningsföretagens Galakväll den 21 maj 2013.

Tidigare vinnare av Bemanningsföretagens kritikerpris.
 

2012 års vinnare var Darko Davidovic, förbundsjurist vid IF Metall. Juryns motivering löd:

" För att genom en kristallklar öppenhet och ett pedagogiskt förhållningssätt via moderna plattformar ha visat en skarp förmåga att lyfta perspektivet kring de bemanningsanställdas villkor, dock alltid med modet att visa vad som uppfattas som brister och fel"

Regler för nominering till Bemanningsföretagens Kritikerpris 2013

 Vem som helst kan anses att på ett konstruktivt sätt ha kritiserats bemanningsbranschen i tal eller skrift kan nomineras. Den nominerade ska vara verksam i Sverige och ha riktat kritik mot den svenska bemanningsbranschen.

Specifik kritik mot enskilda bemanningsföretag eller enskilda personer inom branschen faller inte inom ramen för dessa kriterier och kommer inte att behandlas då pristagare skall utses.

En jury med representanter från Bemanningsföretagen kommer att utse en pristagare bland de nominerade personerna. Juryns beslut går inte att överklaga.

Klicka här och skicka in din nominering till Kritikerspriset 2013